Ontwikkel het
belangrijkste binnen
jouw organisatie:
de MENSEN

Ontwikkel het belangrijkste binnen jouw organisatie:
de MENSEN

All-in-one blended learning aanpak voor de belangrijkste people-skills.
Impactvol, gepersonaliseerd en meetbaar.

PEOPLE DEVELOPMENT
OPNIEUW UITGEVONDEN.

Insight helpt werknemers om de skills, mindsets en gedrag te ontwikkelen die nodig zijn om optimaal te presteren in een high-performance cultuur.

De toekomst van werk is sterk aan het veranderen, net als de uitdagingen die het met zich mee zal brengen.

Om als organisatie te kunnen floreren, moet er op elk niveau weerbaarheid worden ontwikkeld. Individueel, als team en organisatiebreed.

Hoe ziet een organisatie eruit waar de mens centraal staat? Hoe kunnen high-performance organisaties hun cultuur mee opschalen? Hoe behoud je top-talent?

Wij geloven dat organisaties moeten dienen voor de mens.

Bij Insight hebben we een all-in-one oplossing op het gebied van people-development. Transformeer jouw organisatie in een omgeving waarin weerbaarheid, bevlogenheid en verbinding centraal staan.

 

BLENDED-LEARNING VOOR
MAXIMAAL EFFECT.

Groepstrainingen, 1-op-1 online coaching & innovatief platform.

Er is geen tekort aan veelbelovende L&D programma’s. Echter is het overgrote deel hiervan niet afgestemd op hoe wij als mensen optimaal leren, voor duurzame en positieve gedragsverandering.

Deze oplossingen ontbreken vaak een of meer van onderstaande factoren:

  • Accountability: Door een gebrek aan regelmatige accountability hebben veel huidige oplossingen in de praktijk weinig effect op duurzame gedragsverandering.
  • Meetbaarheid: De traditionele L&D oplossingen bieden HR & People leiders geen complete data-gedreven meting van de impact van het traject.
  • Human touch: In de moderne werkomgeving is er meer nodig dan een kant-en-klaar ontwikkeltraject. Traditionele statische programma’s missen menselijke connectie en zijn moeilijk te personaliseren.

Onze blended-learning aanpak bestaat uit:

+

Groepstrainingen

De fundamentele ervaringsgerichte trainingen worden fysiek aangeboden, om maximaal gebruik te maken van de positieve effecten van menselijke interactie. Hiernaast worden er ook online groepstrainingen aangeboden, waar gebruikers zich voor kunnen aanmelden.

+

1 op 1 coaching online

Onze AI gedreven technologie raadt elke gebruiker 3 coaches aan die perfect aansluiten bij jouw behoeften, persoonlijke doelen en voorkeur voor coachingsstijl. Bekijk hun achtergrond en kwalificaties en kies de professionele coach die goed voelt voor jou.

+

Innovatief platform

Gebruikers krijgen een volledig overzicht van hun people-skills te zien, gebaseerd op de positieve psychologie en gedragswetenschappen. Inzichtelijk en meetbaar.
HR & People leiders krijgen door de innovatieve people-analytics te zien hoe de organisatie in real-time scoort op belangrijke factoren als werkgeluk of inclusiviteit.

1.

GROEPSTRAININGEN.

Ervaringsgericht leren om écht impact te maken.

Menselijke interactie

Pas jouw inzichten toe

Onze trainingen en ontwikkeltrajecten zijn gebaseerd op de laatste wetenschap en technologie, maar onze aanpak is fundamenteel op de mens gericht.

Onze missie is om te inspireren. Wij willen jou inspireren om jezelf beter te leren begrijpen. Maar niet alleen aan de oppervlak. Wij gaan verder dan de traditionele trainingsmethodes, verder dan het verstrekken van theorieën en modellen.

Al onze trainingen maken gebruik van ervaringsgericht leren, om de theoretische kennis te transformeren naar impactvolle inzichten.

2.

1 op 1 VIRTUELE Coaching.

Cruciaal voor duurzame
positieve gedragsverandering

BEWEZEN IMPACT

Individuele coaching is de een van de meest effectieve aanpakken voor duurzame positieve gedragsverandering.

MEETBAAR

Ontdek welke onderwerpen het meest behandeld worden, hoeveel doelen er worden behaald en krijg inzicht in de daadwerkelijke positieve gedragsverandering.

GEPERSONALISEERD

Onze algoritme koppelt jou met een ideale match, gebaseerd op jouw persoonlijke doelen, voorkeuren en uitdagingen.

SCHAALBAAR

Een flexibele coaching platform dat mee groeit met jouw organisatie. Keuze uit onze coachingspool met ervaren, gekwalificeerde en gespecialiseerde coaches.

3.

INNOVATIEF PLATFORM.

EdTech | AI | Future of L&D | People Analytics

Insight Platform

Maak het ontastbare tastbaar

Ons platform combineert AI, people analytics en wetenschap om gepersonaliseerde high-impact ontwikkeltrajecten te creëren. Hiermee brengen we professionele en persoonlijke groei naar een volgend niveau. Wetenschap en technologie gecombineerd om te kunnen floreren in onze menselijke ervaring.

Onze inzichten en analyses stellen leiders in staat om vanaf dag één te volgen wat het belangrijkst is. Hou groei in real-time bij door alles te meten, van betrokkenheid en productiviteit tot welzijn en inclusiviteit.

Alle persoonlijke ontwikkeltrajecten richten zich op meetbare en duurzame positieve gedragsverandering.

DE LAATSTE WETENSCHAP EN NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN GECOMBINEERD OM TE FLOREREN IN ONZE MENSELIJKE ERVARING.

Positieve psychologie, gedragswetenschappen, AI en people analytics.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

VOOR ORGANISATIES

VOOR DE WERKNEMER

Nieuwste technologieën

Om te floreren in onze menselijke ervaring

Al onze fysieke trainingen maken gebruik van ervaringsgerichte methodes om een maximaal leer-effect te bereiken. Hiervoor maken we ook gebruik van de nieuwste technologieën om de belangrijkste people-skills te ontwikkelen.

We maken het ontastbare tastbaar met ECG brein metingen om vooruitgang te meten in het ontwikkelen van jouw mentale weerbaarheid.

Diversiteit & inclusie is een complex domein, waar puur theoretische interventies vaak weinig tot geen impact leveren. Virtual reality wordt hier tijdens ervaringsgerichte trainingen gebruikt voor het ontwikkelen van inclusief leiderschap.

PEOPLE SKILLS

De belangrijkste people-skills

Wij helpen organisaties productiever te worden, door de mensen de juiste tools en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te kunnen floreren in alle aspecten van hun leven. Zodra werknemers deze drive meenemen naar hun werk, vormen ze sterkere en veerkrachtige teams. En vanuit deze groei ontstaat er een gezonde high-performance cultuur binnen de hele organisatie.

56%

Meer betrokkenheid

65%

Minder personeelsverloop

Workplace Wellness Trends, 2017

31%

Meer teamprestatie

31%

Meer teamprestatie

WEES EEN PIONEER
IN DE TOEKOMST VAN WERK.

Wij helpen organisaties productiever te worden, door de mensen de juiste tools en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te kunnen floreren in alle aspecten van hun leven. Zodra werknemers deze drive meenemen naar hun werk, vormen ze sterkere en veerkrachtige teams. En vanuit deze groei ontstaat er een gezonde high-performance cultuur binnen de hele organisatie.

De ROI op het ontwikkelen van de belangrijkste people-skills door middel van een blended-learning aanpak en individuele coaching heeft zich sterk bewezen:

120%

Toename weerbaarheid verandering

31%

Meer teamprestatie

52%

Minder burn-out

65%

Minder personeelsverloop

BENIEUWD NAAR DE TOEKOMST VAN L&D?

Boek dan nu een gesprek in voor een gratis demo op maat

Voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, onze privacy praktijken, en hoe wij ons inzetten om uw privacy te beschermen en te respecteren, kunt u ons Privacybeleid bekijken.

LAATSTE NIEUWS

jacek-dylag-PMxT0XtQ-A-unsplash.jpg

The Skills Needed to Future-Proof Your Organization

OBA.jpg

INSIGHT x OBA: samenwerking mentale welzijn jongvolwassen

Groep vind jouw passie

Waarom emotionele intelligentie zo cruciaal is om te ontwikkelen

Humanizing the future of work

Our roadmap is crafted in collaboration with human-first organizations. To genuinely make a positive impact, we are committed to continuous learning and listening to our users.

Is prioritizing culture important at your organization?

Then sign up with your e-mail and we’ll get in touch with you as soon as possible!