BRENG HET BESTE IN
JEZELF NAAR BOVEN

FUNDAMENTELE INZICHTEN EN MEETBARE POSITIEVE GEDRAGSVERANDERING

PROFESSIONELE
GROEI

Persoonlijke transformatie

PROFESSIONELE
GROEI

PROFESSIONELE
GROEI

Insight helpt jouw team met het identificeren van hun sterke people-skills en het bereiken van persoonlijke doelen om hun volledige potentieel te benutten. Het resultaat? Goed presterende medewerkers die alles aankunnen wat op hen afkomt.

Wij combineren groepstrainingen, individuele coaching en een dynamische gepersonaliseerde digitale ervaring om duurzame en meetbare positieve groei te bereiken. Zodra de mensen floreren, doet het bedrijf dat ook. Persoonlijke groei voor maximale bedrijfsprestatie.
Ontdek meer

PERSOONLIJKE
TRANSFORMATIE

PERSOONLIJKE
TRANSFORMATIE

Ontdek de belangrijkste levensvaardigheden die je kunt ontwikkelen om een gelukkig en betekenisvol leven te kunnen leiden. Van emotionele intelligentie en mentale weerbaarheid tot persoonlijk leiderschap, leren om belangrijke keuzes te maken en het vinden van jouw 'purpose'.

Coaching 1-op-1 | Workshops | Meerdaagse-trainingen
Ontdek meer

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

De trainingen en ontwikkeltrajecten van INSIGHT zijn gebaseerd op de laatste wetenschap en technologie, maar onze aanpak is fundamenteel op de mens gericht.

Onze missie is om te inspireren. Wij willen jou inspireren om jezelf beter te leren begrijpen. Maar niet alleen aan de oppervlak. Wij gaan verder dan de traditionele trainingsmethodes, verder dan het verstrekken van theorieën en modellen.

Al onze trainingen maken gebruik van ervaringsgericht leren, resulterend in meetbare positieve gedragsverandering.

InsightAI™ Platform

Professionele groei, opnieuw uitgevonden

Ons platform is in ontwikkeling. Hiermee brengen we professionele en persoonlijke groei naar een volgend niveau. Wetenschap en technologie gecombineerd om te kunnen floreren in onze menselijke ervaring.

Onze inzichten en analyses stellen leiders in staat om vanaf dag één te volgen wat het belangrijkst is. Hou groei in real-time bij door alles te meten, van betrokkenheid en productiviteit tot welzijn en werk-privébalans.

Alle persoonlijke ontwikkeltrajecten richten zich op meetbare en duurzame positieve gedragsverandering.

DE BELANGRIJKSTE
PEOPLE-SKILLS

Professionele groei

Wij helpen organisaties productiever te worden, door de mensen de juiste tools en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te kunnen floreren in alle aspecten van hun leven. Zodra werknemers deze drive meenemen naar hun werk, vormen ze sterkere en veerkrachtige teams. En vanuit deze groei ontstaat er een gezonde high-performance cultuur binnen de hele organisatie.

56%

Meer betrokkenheid

31%

Meer teamprestatie

PEOPLE DEVELOPMENT OPNIEUW UITGEVONDEN.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

10X

Meer betrokkenheid

120%

Toename weerbaarheid verandering

135%

Meer productiveit

210%

Minder ziekteverzuim & burn-out

TRADITIONELE L&D

De traditionele leermethoden van eenmalige workshops of seminars zijn verouderd en verschillende studies laten ook zien dat de effecten van deze methoden bij 85% na 4 weken al zijn vergeten.

Het leidt zelden tot daadwerkelijke gedragsverandering of een verhoogd gevoel van voldoening, betrokkenheid of werkgeluk.

RETHINKING PEOPLE DEVELOPMENT

Om echte impact te kunnen maken is er een gepersonaliseerde methode nodig dat zich richt op de mens en individu.

Gepersonaliseerd

Door middel van 360 feedback, maken we het ontastbare tastbaar.

Meetbaar

Door middel van 360 feedback, maken we het ontastbare tastbaar.

Schaalbaar

Door middel van 360 feedback, maken we het ontastbare tastbaar.

JOUW VOLLEDIGE POTENTIE ONTDEKKEN

Persoonlijke-transformatie

Elk mens heeft universele behoeften, persoonlijke waarden, een identiteit, (onbewuste-) overtuigingen, persoonlijke doelen, emoties en gedachten.

Toch zijn we vaak op onszelf aangewezen om deze belangrijke domeinen te ontdekken. Of het nou gaat om het ontwikkelen van emotionele weerbaarheid of hoe we belangrijke keuzes kunnen maken in het leven. Hoe kan jij persoonlijk leiderschap nemen over het indelen van jouw eigen leven, in lijn met jouw persoonlijke waarden?

Elke deelnemer krijgt de persoonlijke coaching en tools die ze nodig hebben om hun krachten te identificeren, een groeiplan op te stellen om hun doelen sneller te bereiken en persoonlijk te kunnen transformeren.

Al onze workshops en trainingen zijn gebaseerd op de nieuwste bevindingen uit het veld van neurowetenschappen, positieve psychologie en gedragswetenschappen.

Traditionele trainingen zijn vaak gebaseerd op het overbrengen van informatie. Maar we leven in een tijdsperk met een informatie over-kill. Daarom zijn al onze workshops en trainingen vooral interactief en maken we gebruik van ervaringsgericht leren.

LAATSTE NIEUWS

jacek-dylag-PMxT0XtQ-A-unsplash.jpg

The Skills Needed to Future-Proof Your Organization

OBA.jpg

INSIGHT x OBA: samenwerking mentale welzijn jongvolwassen

Groep vind jouw passie

Waarom emotionele intelligentie zo cruciaal is om te ontwikkelen

UPDATE

Het nieuwe aanbod van trainingen komt snel online. Wil je een seintje ontvangen zodra de nieuwe site live is? Of ben je benieuwd hoe je op dit moment gebruik kan maken van onze huidige trainingen?

Laat een e-mail adres achter en optioneel een bericht. Dan nemen wij z.s.m. contact op!

info@insight.nl