ONTDEK JOUW KERN

Of het nou gaat om het ontwikkelen van emotionele weerbaarheid of hoe we belangrijke keuzes kunnen maken in het leven. Hoe kan jij persoonlijk leiderschap nemen over het indelen van jouw eigen leven, in lijn met jouw persoonlijke waarden?

ERVARINGSGERICHT LEREN,
VOOR échte impact.

Wij helpen organisaties productiever te worden, door de mensen de juiste tools en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te kunnen floreren in alle aspecten van hun leven.

Zodra werknemers deze drive meenemen naar hun werk, vormen ze sterkere en veerkrachtige teams. En vanuit deze groei ontstaat er een gezonde high-performance cultuur binnen de hele organisatie.

Emoties ervaren
Een zeer inspirerende en levendige training gevolgd.
Persoonlijk leiderschap
Ik leerde over mijn blind spots en kwam erachter waarom ik mezelf zo vaak saboteer in het behalen van mijn doelen.
Rust meesteren
Door de wetenschappelijke effecten van meditatie beter te begrijpen en het vervolgens ook te oefenen.
Previous
Next

Persoonlijke-transformatie

Jouw volledige potentie ontdekken

Elk mens heeft universele behoeften, persoonlijke waarden, een identiteit, (onbewuste-) overtuigingen, persoonlijke doelen, emoties en gedachten.

Toch zijn we vaak op onszelf aangewezen om deze belangrijke domeinen te ontdekken. Of het nou gaat om het ontwikkelen van emotionele weerbaarheid of hoe we belangrijke keuzes kunnen maken in het leven. Hoe kan jij persoonlijk leiderschap nemen over het indelen van jouw eigen leven, in lijn met jouw persoonlijke waarden?

Add Your Heading Text Here

Elke deelnemer krijgt de persoonlijke coaching en tools die ze nodig hebben om hun krachten te identificeren, een groeiplan op te stellen om hun doelen sneller te bereiken en persoonlijk te kunnen transformeren.

Al onze workshops en trainingen zijn gebaseerd op de nieuwste bevindingen uit het veld van neurowetenschappen, positieve psychologie en gedragswetenschappen.

Traditionele trainingen zijn vaak gebaseerd op het overbrengen van informatie. Maar we leven in een tijdsperk met een informatie over-kill. Daarom zijn al onze workshops en trainingen vooral interactief en maken we gebruik van ervaringsgericht leren.

Emotioneel Bewustzijn

Vertrouwd raken met jezelf

Eén van de vier belangrijkste componenten van emotionele intelligentie is het opmerken en begrijpen van je eigen emoties. Het zonder observeren van huidige gedachten en

Read More »
Authenticiteit

Ontdek jouw kernwaarden

Emoties veranderen zoals het weer, gedachten komen en gaan zonder onderbreking. Zodra we belangrijke keuzes moeten maken in ons leven is het soms moeilijk om

Read More »