BECOMING THE BEST VERSION OF YOURSELF

4-weekse interactieve training

Na een jaar lang lockdown en isolatie vragen we ons steeds vaker af hoe nu verder? Hoe wil ik mijn leven inrichten als ik alle vrijheid had? Waarom doe ik wat ik doe? Hoe kan ik mijn gedachten, emoties en gedragspatronen vóór mij laten werken in plaats er belemmerd door worden in het creëren van mijn ideale leven en het halen van mijn doelen?

We hebben allemaal wel eens gehoord dat geluk een gevoel van binnen is, oude oosterse wijsheden benoemen dat al duizenden jaren en tegenwoordig komen de meest toonaangevende universiteiten ter wereld ook steeds op dezelfde conclusie. Maar wat houdt dat in het praktijk precies in? Ontdek dat nu voor jezelf in deze cursus!

Hoe?

We zullen onszelf écht leren kennen tijdens deze 4 weken. Welke onbewuste overtuigingen hebben we opgedaan in het verleden dat onze huidige belevingswereld bepaalt? Welke angsten houden mij tegen in mijn persoonlijke groei en het maken van belangrijke keuzes? Wat geeft mij levensenergie? Hoe weet ik wat mij echt voldoening zal geven in het kiezen van mijn werk? Wat kan ik leren van mijn relaties? Al deze inzichten kan je gebruiken om persoonlijk leiderschap te nemen over het inrichten van jouw ideale leven!

Tijdens deze 4 weken zullen we ons richten op hoe we de beste versie van onszelf kunnen worden, hoe we onze volledige potentie kunnen benutten. Dit programma is opgebouwd aan de hand van de nieuwste bevindingen in het veld van neurowetenschappen en positieve psychologie, in combinatie met oude intuïtieve wijsheden. De focus ligt op het direct kunnen toepassen van de theorie, daarom zullen de bijeenkomsten interactief en praktisch worden ingedeeld.

Wat wordt er behandeld?

  • Hoe onze identiteit is gevormd
  • Wat onze (onbewuste) behoeften zijn en hoe dit ons gedrag bepaalt
  • Wat onze (onbewuste) persoonlijke waarden zijn en hoe dit betekenis geeft aan wat we doen
  • Het mentale domein: hoe werken gedachten, hoe leer ik mijn gedachten patronen herkennen, hoe doorbreek ik mijn gedachten patronen, welke gedachten weerhouden mij om optimaal mijn potentie te benutten, hoe beïnvloed mijn mentale perspectief mijn belevingswereld?
  • Het emotionele domein: wat zijn emoties, hoe ontwikkel ik mijn emotionele intelligentie en weerbaarheid, wat zijn mijn onbewuste emotionele patronen, hoe kan ik positieve emotionele patronen creëren, hoe doorbreek ik negatieve emotionele patronen, hoe kan ik leren omgaan met stress en negatieve emoties.
  • Manifestatie nieuwe doelen: hoe kan ik deze inzichten gebruiken om mijn volledige potentie te benutten en mijn levensdoelen te behalen, hoe leer ik om doelen te stellen in lijn met mijn kernwaarden, hoe kan ik deze tools zelf blijven toepassen?

Tijdens deze 4 weken zullen we 4 keer in groepsverband fysiek bijeenkomen, waarbij er doordeweeks ook kleine praktische opdrachten worden meegegeven zodat jij de theorie in échte gedragsverandering kan toepassen voor jezelf. Ook is er ruimte voor individuele ondersteuning (virtueel) tussen de bijeenkomsten door.

Deze workshop is gebaseerd op 3 pilaren:

  • Neurowetenschappen
  • Positieve psychologie
  • Mindfulness

Voor wie?

De inhoud van deze workshop is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en nieuwe perspectieven wilt ontdekken. Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen.

Aangezien de OBA het dit keer faciliteert, kan de cursus tijdelijk voor maar €40 worden aangeboden (i.p.v. €250 p.p.). De aantal plekken zijn beperkt, zodat er genoeg ruimte voor interactie en persoonlijke aandacht is..

We willen dat deze cursus voor iedereen toegankelijk is. Mocht je de inschrijfkosten voor wat voor reden dan ook even niet kunnen betalen, maar je wilt wel graag meedoen, neem dan contact op met ons via info@insight.nl

Wie geeft deze workshop?

Farzan is trainer en coach bij Insight. Bij alles wat hij heeft gedaan stond zijn interesse voor de ‘mens’ en wat ons als mensen beweegt centraal. Tijdens zijn studies Bsc. bedrijfskunde en Msc. ondernemerschap was hij ook vooral geïnteresseerd in leiderschap, intrinsieke motivatie en de psychologie van ondernemerschap. In zijn werk in de sales en start-up wereld waren het ook vooral de menselijke aspecten die hem inspiratie gaven; de kracht van communicatie technieken, sociale beïnvloeding, creativiteit en innovatief denken.

‘Waarom doen we wat we doen?’ is een centrale vraag dat hem al sinds zijn 12e heeft geïntrigeerd. Hierbij is gedragsverandering iets wat hem veel bezig houdt. Er zijn zoveel zelf-hulp boeken, trainingen, opleidingen en filmpjes, toch leidt het bij een groot deel van de mensen vaak niet tot daadwerkelijke gedragsverandering.

Als student van het leven wilt hij graag zijn inzichten delen met anderen. Hierbij vindt hij het vooral belangrijk om niet alleen theorie te delen, maar om nieuwe inzichten te bieden die daadwerkelijk tot gedragsverandering kunnen leiden, door middel van wetenschappelijk bewezen oefeningen vanuit de neurowetenschappen en positieve psychologie.

DETAILS WORKSHOP

TRAINER

Farzan Najmeddin

KOSTEN

Normaal: €250

Deze editie bij de OBA: €40

WAAR EN WANNEER

4-weekse training

@ OBA Bijlmerplein (Zuid-Oost)

Zat. 9 okt. 11:30 tot 14:30
Zat. 16 okt. 11:30 tot 14:30
Zat. 23 okt. 11:30 tot 14:30
Zat. 30 okt. 11:30 tot 14:30

Alle tijden zijn incl.
pauze en lunch.

Bijlmerplein 393 | 1102 DK Amsterdam

4-weekse training

@ OBA Molenwijk (Noord)

Zon. 24 okt. 11:30 tot 14:30
Zon. 31 okt. 11:30 tot 14:30
Zon. 7 nov. 11:30 tot 14:30
Zon. 14 nov. 11:30 tot 14:30

Alle tijden zijn incl.
pauze en lunch.

Molenwijk 21 | 1035 EG Amsterdam

SCHRIJF JE NU IN

Na aanmelding ontvang je een reserveringsbevestiging op jouw persoonlijke e-mail.

ER ZIJN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLEKKEN. INDIEN VOL, KOMT ER EEN WACHTLIJST OP DE SITE TE STAAN

Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een e-mail naar info@insight.nl

Jouw gegevens zullen uitsluitend voor informatie doeleinden m.b.t. onze workshop worden gebruikt.

Wij zullen nooit jouw gegevens delen met 3e partijen.

 

SCHRIJF JE NU IN

Na aanmelding ontvang je een reserveringsbevestiging op jouw persoonlijke e-mail.

ER ZIJN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLEKKEN. INDIEN VOL, KOMT ER EEN WACHTLIJST OP DE SITE TE STAAN

Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een e-mail naar info@insight.nl

Jouw gegevens zullen uitsluitend voor informatie doeleinden m.b.t. onze workshop worden gebruikt.

Wij zullen nooit jouw gegevens delen met 3e partijen.

 

WORKSHOP PAGINA OBA

(OPENBARE BIBLIOTHEEK AMSTERDAM)